במקום 814 ש"ח

מעצב גרפי? מעצבת לדיגיטל? זה הקורס שיקפיץ את יכולות העיצוב שלך קדימה.
הרשם כעת לקורס פרקטי וממוקד בו תלמדו כיצד לתכנן בצורה מהירה ונוחה את העיצוב הויזואלי של הממשק (UI) תוך שילוב כלי אדובי נוספים כמו פוטושופ ואילוסטרייטור ובלי צורך בשפת קוד. הקורס מועבר על ידי אורי פלג, מעצב לדיגיטל ומנהל המגמה לעיצוב גרפי ואינטראקטיב במנטור.

שימו לב, לא מדובר בשיעורים שהוקלטו מראש, אלא בשיעור "חי" ואינטראקטיבי בו תוכלו לשאול שאלות, ולקחת חלק פעיל בשיעור. בנוסף, במהלך הסדנה, המרצים יעמדו לרשותכם לכל שאלה או בעיה.
שם המרצה: אורי פלג
משך הלימודים: 5 מפגשים מקוונים + מפגש אחד במכללת מנטור | 20:00-22:00
תאריך פתיחה: 21/7/21 | ימי ד׳
קהל יעד: מעצבים גרפיים, בוני אתרים ומעצבים לדיגיטל
דרישות קדם: נסיון בעבודה עם כלי גרפי כלשהו מבית Adobe | היכרות עם מושגי יסוד בעולם האינטראטקיבי | שליטה בסיסית בשפה האנגלית. רקע בעיצוב ממשקים – יתרון!
מחיר הקורס: 570 ש"ח בלבד (במקום 814 ש"ח)
במהלך הקורס תלמדו

מנהל ההדרכה של תחומי העיצוב הגרפי במנטור, מעצב חווית משתמש עצמאי.
בוגר HIT לתקשורת חזותית, אוהב ללמד עיצוב כבר משנת 2007. מאמין שהמעצב צריך להיות חלק מצוות פיתוח מוצר דיגיטלי ושאפשר להפוך את העולם למקום טוב יותר עם חווית משתמש נכונה ועיצוב טוב.








